UFC Fight Night kartı: Brian Ortega – Yair Rodriguez ve bu hafta sonu tüm maçlar

newFile

Brian Ortega ve Yair Rodriguez, 145lbers’ın Elmont’taki bir ana etkinlik yarışmasında çatıştığı bu hafta sonu, diğerlerinin pahasına UFC tüy siklet başlık resminde kalmaya çalışacaklar.

Ortega, UFC’de tüy kadar hafif altın için iki kez mücadele etti ve her ikisinde de yetersiz kaldı – en son Eylül ayında hüküm süren şampiyon Alexander Volkanovski’ye karşı.

Bu arada, Rodriguez henüz şampiyonluk için meydan okumadı, ancak geçen sefer, eski şampiyon Max Holloway’a karşı yılın yarışmacısı olan bir dövüşte öne çıktığı zaman, yenilgide bile etkiledi.

Ortega (15-2, 1 No Contest), vuruşunu zamanla geliştiren bir jiu-jitsu uzmanıyken, Mexican Rodriguez (13-3, 1 NC) Amerikalı için ilginç bir folyoyu temsil etmesi gereken çok yönlü ve dinamik bir forvet. .

İşte bilmeniz gereken her şey.

Ne zaman?

Etkinlik 16 Temmuz Cumartesi günü Elmont’taki UBS Arena’da gerçekleşecek.

Ön hazırlıklar BST saat 16:00’da (8:00 PT, 10:00 CT, 11:00 ET) başlayacak ve ana kart 19:00 BST’de (11:00 PT, 13:00 CT, 14:00 ET) takip edecek.

Nasıl izleyebilirim?

Kart, Birleşik Krallık’taki BT Sport’ta canlı yayınlanacak ve yayıncının uygulaması ve web sitesi de dövüşleri yayınlayacak.

ABD’de ESPN+, UFC’nin Fight Pass’ı gibi aksiyonu canlı olarak yayınlayacak.

Hiçbir 3 dereceli UFC tüy siklet Yair Rodriguez

(Getty Resimleri)

oranlar

Ortega – 4/7

Rodriguez – 5/4

Betfair aracılığıyla.

Tam kart

Ana kart

Brian Ortega vs Yair Rodriguez (tüy siklet)

Michelle Waterson vs Amanda Lemos (kadın saman sıklet)

Li Jingliang vs Muslim Salikhov (ağır siklet)

Matt Schnell vs Sumudaerji (sinek sıklet)

Shane Burgos vs Charles Jourdain (tüy siklet)

Lauren Murphy vs Miesha Tate (kadınlar siklet)

ön bilgiler

Ricky Simon vs Jack Shore (yavru ağırlık)

Punahele Soriano vs Dalcha Lungiambula (orta sıklet)

Bill Algeo vs Herbert Burns (tüy siklet)

Dustin Jacoby vs Da-Un Jung (hafif ağır sıklet)

Dwight Grant vs Dustin Stoltzfus (orta sıklet)

Phil Rowe vs Abubakar Nurmagomedov (ağır siklet)

Jessica Penne vs Emily Ducote (kadın saman sıklet)

Yazar : admin

Avatar of admin

Check Also

Mükemmel Tatil Yerinizi Açıklayacağım Ama Önce Bir Sürü Yemek Yemelisiniz

Şu anda bir tatil gerçekten iyi geliyor. Tüm Gönderiyi Görüntüle ›

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

organik hit - Bayilik Veren Firmalar -