UFC Fight Night canlı akışı: Brian Ortega – Yair Rodriguez bu hafta sonu çevrimiçi ve TV’de nasıl izlenir

GettyImages 926959434

Brian Ortega ve Yair Rodriguez, bu hafta sonu Elmont’taki Cumartesi günkü UFC Dövüş Gecesi’nin manşetinde tüy sıklet yarışmacılarının bir çarpışmasında buluşacaklar.

Her iki isim de son maçlarında kaybettikleri mağlubiyetleri geride bıraktılar, Ortega geçen Eylül’de şampiyon Alexander Volkanovski tarafından geride kaldı ve Rodriguez Kasım ayında eski şampiyon Max Holloway’a karşı yetersiz kaldı.

Bu sonuçlar muhtemelen Ortega ve Rodriguez’in şampiyonluk şansına en az birkaç galibiyet uzakta olduğu ve her dövüşçünün burada doğru yönde bir adım atmayı umacağı anlamına geliyor.

Ortega, vuruşunu zamanla geliştiren bir jiu-jitsu uzmanıyken, Mexican Rodriguez, Amerikalı için ilginç bir folyoyu temsil etmesi gereken çok yönlü ve dinamik bir forvet.

İşte bilmeniz gereken her şey.

Ne zaman?

Etkinlik 16 Temmuz Cumartesi günü Elmont’taki UBS Arena’da gerçekleşecek.

Ön hazırlıklar BST saat 16:00’da (8:00 PT, 10:00 CT, 11:00 ET) başlayacak ve ana kart 19:00 BST’de (11:00 PT, 13:00 CT, 14:00 ET) takip edecek.

Nasıl izleyebilirim?

Kart, Birleşik Krallık’taki BT Sport’ta canlı yayınlanacak ve yayıncının uygulaması ve web sitesi de dövüşleri yayınlayacak.

ABD’de ESPN+, UFC’nin Fight Pass’ı gibi aksiyonu canlı olarak yayınlayacak.

Hiçbir 3 dereceli UFC tüy siklet Yair Rodriguez

(Getty Resimleri)

oranlar

Ortega – 4/7

Rodriguez – 5/4

Betfair aracılığıyla.

Tam kart

Ana kart

Brian Ortega vs Yair Rodriguez (tüy siklet)

Michelle Waterson vs Amanda Lemos (kadın saman sıklet)

Li Jingliang vs Muslim Salikhov (ağır siklet)

Matt Schnell vs Sumudaerji (sinek sıklet)

Shane Burgos vs Charles Jourdain (tüy siklet)

Lauren Murphy vs Miesha Tate (kadınlar siklet)

ön bilgiler

Ricky Simon vs Jack Shore (yavru ağırlık)

Punahele Soriano vs Dalcha Lungiambula (orta sıklet)

Bill Algeo vs Herbert Burns (tüy siklet)

Dustin Jacoby vs Da-Un Jung (hafif ağır sıklet)

Dwight Grant vs Dustin Stoltzfus (orta sıklet)

Phil Rowe vs Abubakar Nurmagomedov (ağır siklet)

Jessica Penne vs Emily Ducote (kadın saman sıklet)

Yazar : admin

Avatar of admin

Check Also

En Sevdiğiniz Yiyecekleri Yiyin, Auranızın Gerçek Rengini Ortaya Çıkaralım

Sizi acıktırdığım için şimdiden özür dilerim! Tüm Gönderiyi Görüntüle ›

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

organik hit - Bayilik Veren Firmalar -